miercuri, 1 aprilie 2009

Stop!



Ok, doar prin simplu fapt ca mi-am propus sa pun capat unui lung sir de regrete inutile fata de unele persoane care nu merita sa fie respectate doar din cauza faptului ca nu stiu sa respecte ceva ce in viziunea mea a meritat din plin, am ales sa scriu despre lucrurile excesive din viata mea si poate a multora.




Bun, astazi, 01.04.2009(si nu, nu e la misto) calatorind cu minunatul mijloc de transport in comun denumit generic 41, am realizat ca unele lucruri te urmaresc fara sa vrei...de exemplu: turma de oameni ce inca nu au descoperit apa si sapunul care urca zilnic, de cateva zile incoace, in acest mijloc de transport parca special la aceeasi ora la care imi urmez linistita drumul... . Sarind peste faptul ca acea combinatie de litere aflata in numerele de inmatriculare ale unor masini devine din ce in ce mai des intalnita de catre ochii mei( uneori si de mai multe ori pe zi, numai vorbesc de masina parcata in capatul strazii), ajung la acea situatie in care oricine ar spune: Da domne, dovedit! De ce ti-e frica de aia nu scapi!Ma bucur ca nu am prins primul curs la sala pentru ca asa am scapat de fitele excesive ale tipei care la fel de excesiv ii face avansuri antrenorului. yeeey! Intru in sala fericita la al 2-lea curs si ghiciti cine imi "sufla" in spinare langa raftul cu greutati! dada!! chiar ea! Se hotarase ca nu ii este de ajuns profesorul de kick box, iar cel de body pump arata chiar bine. Toata ora se straduia saraca fata sa faca impresie(asezata fiind bineinteles cat mai aproape posibil de "victima"). Mai nou sala de sport a ajuns un adevarat teren de agatat si de flirt necontrolat chiar si cu profesori, dar deh...hai ca m-am obisnuit!




Sa revenim la subiect! Mi se pare groaznic de stresant faptul ca desi uneori esti constient ca nu vei scapa de unele lucruri , trebuie sa ti se aminteasca cu fiecare ocazie cat de "into it" esti! Cam asta ar fi ideea principala pe ziua de azi...vom reveni cu amanunte picante(si evident cat mai stresante) din viata de zi cu zi.

4 comentarii:

Unknown spunea...

daca am sta zilnic sa ne stresam cu toate amanuntele astea am ajunge toti la spitalul Alexandru Obregia aka Spitalu' 9 de plecati cu sorcova :)) Asa ca de aia prefer sa ignor toti nespalatii din 41,in cazul meu din 368/168/226/126(evident ca nu ma refer doar la ei,it's a way to give an example).Si totusi,Don't worry be happy!

ania spunea...

Mda, stiu...si eu prefer sa ignor unele lucruri, dar dupa cum spneam: cand se repeta excesiv, ceva e dubios:))

The Count spunea...

Cherry cherry boom boom :D

Andreea spunea...

k sa veeeeeeeeezi:-j crezi k esti singura care "intamplator" da nas in nas cu unele lucruri care ne aduc aminte de ceva ce am vrea sa uitam:)) look around baby:)) (you know what i'm talking about;):*)