marți, 7 aprilie 2009

Ehem...




Ok, hai sa spunem doar ca m-am cam saturat de etichetele puse pe oameni in ziua de azi, desi sunt muuulte de spus la acest capitol, voi mentiona doar unele lucruri ce imi trec prin cap in momentul de fata a.i:




Domne, daca ai un blog si alegi sa scrii intr-un mod mai diferit fata de cel "de baza" nu esti in trend si nicidecum "cool". Pentru a face fata blogarelii din ziua de astazi trebuie sa ai macar un singur post in care sa-ti arati desteptaciunea prin a face misto de cei care in viziunea ta nu sunt atat de inzestrati de mama natura. Aici vine o miiiica intrebare: Ce ti-au facut tie personal acei oameni??...bine...un raspuns primit de cele mai multe ori ar fi: EXISTA FRATE!...ok! Am inteles! Crezi ca ai o problema legata de persoanele nu foarte inzestrate cand de fapt ai o problema cu faptul ca nu stii despre ce altceva ai putea sa scrii ca sa iti citeasca lumea tie blogul. Eh....si uite asa se formeaza blogurile de tipul ziarelor de scandal....si...stau si ma gandesc oare prin ce sunt diferiti oamenii care le citesc fata de cei ce apar acolo?;;)... va las pe voi sa cugetati! Peace!(frate)

Un comentariu:

Unknown spunea...

Depinde si de blog.Multe sunt pentru a face traffic,asa e.Dar sunt si cateva exceptii de bloguri care chiar au ceva de spus.Personal,eu citesc doar un singur blog de genul asta care face misto de tot ce misca.O atitudine de genul asta mai ales fata de politica.Puts a smile on my face :D