vineri, 20 martie 2009

Da, suntem putine!...


Tocmai vorbeam cu tine si imi spuneai ca suntem putine cele care facem asta! Unii ne judeca, nu sunt de acord cu modul asta de a exprima ce crezi si ce simti. E normal! Fiecare cu parerile lui!


Stiu ca de cele mai multe ori ceea ce scriu eu pe blog nu prea are sens pentru multi... . Imi citesc posturile ca si cum ar citi orice altceva, dar stiu ca tu stii despre ce vorbesc si sincer ma simt bine ca pot discuta cu cineva despre asta si ca acel cineva ma si intelege!...cam greu!:)) Imi place ca de fiecare data cand povestesti ceva eu te pot opri si pot continua povestea fara sa-i schimb sensul.( uneori chiar ma amuza). Si stii ce imi place si mai mult? Ca ai mai multa vointa ca mine. Poti face unele lucruri pe care eu am putut sa le fac dupa un timp indelungat!( da hai ca le-am facut! asa ca nu comenta!)


La inceput te-am crezut altfel! La inceput aveam un val peste fata care ma facea sa explodez la fiecare lucru care mi se parea a fi o amenintare! Nu stateam sa cercetez terenul. Pur si simplu actionam fara sa imi pese de consecinte... si datorita impulsivitatii mele am avut mult de pierdut...mai bine zis am avut tot de pierdut(la un moment dat...), dar mi-am revenit!(zic eu-bitting nails:)) ). Te-am recuperat si asta ma face sa ma simt bine!:)


Ok, d aici nu mai scriu siropos!Asta a fost o mica exceptie 4 u !:) De maine se revine la normal:))

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mina cea boema ;))

Anonim spunea...

Si eu scriu pentru cineva, cateodata. Si imi citesc randurile fara sa ma regasesc in lee ulterior

ania spunea...

da stiu.e sentimentul p kre il ai intr-un anumit moment. D obicei dupa ce te mai "linistesti" realizezi c ai scris:) eu zuc k asta e cel mai sincer mod d a scrie!