duminică, 14 decembrie 2008

Ingeri....


Inger...un termen greu, greu de atribuit... .Ce este oare un inger? Sa fie oare acea "entitate" care face ca totul in jurul tau sa fie un camp de liniste pentru tine....care stie mereu sa apara din inuneric atunci cand ai nevoie de o raza de lumina..care ar face orice sa te vada zambid...in cateva cuvinte simple: cel ce te iubeste dincolo de aparente?


O melodie spunea:"Dar eu sunt cel ce credea ca a invatat ca demonii au fete de ingeri si ingerii de fapt nu exista!". E posibil sa nu mai existe? E posibil ca fiecare inger sa se piarda...sentimentele sale sa dispara odata cu dezamagirea produsa de factori externi? Din pacate de multe ori se intampla..."ne pierdem printre ace , fumuri si glume facute pe seama celor slabi, incercand sa ne vindecam devenim bolnavi...".


Am crezut sa vad acea aura, am crezut sa simt bataie aripilor sale, am simtit acea liniste, am simtit sa nu mai am nevoie de nimic altceva, dar....a murit!



Oare mai exista ingeri?

3 comentarii:

Victoria G spunea...

Ce frumos te-ai exprimat :)

yonik spunea...

frumos , ei bine da eu cred k exista ingeri ... de fapt stiu ca exista ... su sunt de 2 feluri , cei ce traiesc printre noi ... si cei ce sunt in lumea de dicolo si ne pazesc ... Pe de alta parte , nu ingerii nu au disparut , doar sunt mai ariri .. pentru ca ingerii apar din oamenii buni .. iar oamenii buni in zilele noastre sunt foarte putini , deasta ingerii se gasesc greu .. insa Ei totusi exista , trebuie doar sa stim sa ii gasim

Anonim spunea...

daca nu crezi in ei nu exista asa cred ori cum eu cred asa ca pt mn exista crede si tu si atunci vor exista si pt tn:)