miercuri, 9 septembrie 2009

Summer of 2009 1

Am revenit cu o mica pagina de jurnal din vacanta lui 2009. Am avut o vacanta destul de interesanta as putea spune si voi descrie pe scurt unele dintre cele mai frumoase momente...:

1. The Mission 2009 @ Plaja Hanul Piratilor Navodari:
Dupa momentele tensionate petrecute in asteptarea biletului, am reusit in sfarsit sa ajung in fata scenei la aproape o ora de la inceperea programului lui Armin Van Buuren... . Nu mai vorbesc despre multitudinea de ganduri ce imi trecea prin cap in timp ce ma plimbam prin fata intrarii, pentru ca toate acestea au trecut odata cu "Faces"- melodia pe care eu si prietenul ce urma sa imi aduca biletul ne-am facut "glorioasa" intrare. Totul a fost un amalgam de sentimente, muzica buna si oameni fara nicio grija ! Frigul indurat pana la rasaritul soarelui nu a mai avut nicio valoare fiind pus in balanta cu evenimentul in sine !
Tip: Statul pe plaja in pantaloni scurti: not so good idea.

2. Marea in sine:
Dupa cum se stie deja, marea are un rol special in viata mea. Anul asta am reusit sa o vizitez de 3 ori... asta m-a facut fericita. Pacat ca nu am putut sa "enjoy it" asa cum as fi vrut... asta din cauza unor incidente...incidente ce pot spune ca mi-au fost destul de folositoare. Am realizat multe lucruri. Mi-am dat seama ca nu totul era atat de roz precum mi se parea in relatiile cu cei din jur... .Practic mi-a fost demonstrata inca o data o conceptie mai veche de-a mea. Nu as fi vrut sa se intample asa, dar dupa cum mereu imi spun in fata unor astfel de situatii: Dumnezeu stie ce face si de ce face !


...to be continued...

Niciun comentariu: