duminică, 21 decembrie 2008

ganduri

cam asta e ce am eu de spus acum...:
I haven't really ever found a place that I call home

I never stick around quite long enough to make it

I apologize that once again I'm not in love

But it's not as if I mind that your heart ain't exactly breaking


It's just a thought, only a thought...


But if my life is for rent

and I don't lean to buy

Well I deserve nothing more than I get

Cause nothing I have is truly mine


I've always thought that I would love to live by the sea

To travel the world alone and live my life more simply

I have no idea what's happened to that dream

Cause there's really nothing left here to stop me


It's just a thought, only a thought...


But if my life is for rent

and I don't learn to buy

Well I deserve nothing more than I get

Cause nothing I have is truly mine


While my heart is a shield

and I won't let it down

While I am so afraid to fail so I won't even try

Well how can I say I'm alive If my life is for rent...

duminică, 14 decembrie 2008

Ingeri....


Inger...un termen greu, greu de atribuit... .Ce este oare un inger? Sa fie oare acea "entitate" care face ca totul in jurul tau sa fie un camp de liniste pentru tine....care stie mereu sa apara din inuneric atunci cand ai nevoie de o raza de lumina..care ar face orice sa te vada zambid...in cateva cuvinte simple: cel ce te iubeste dincolo de aparente?


O melodie spunea:"Dar eu sunt cel ce credea ca a invatat ca demonii au fete de ingeri si ingerii de fapt nu exista!". E posibil sa nu mai existe? E posibil ca fiecare inger sa se piarda...sentimentele sale sa dispara odata cu dezamagirea produsa de factori externi? Din pacate de multe ori se intampla..."ne pierdem printre ace , fumuri si glume facute pe seama celor slabi, incercand sa ne vindecam devenim bolnavi...".


Am crezut sa vad acea aura, am crezut sa simt bataie aripilor sale, am simtit acea liniste, am simtit sa nu mai am nevoie de nimic altceva, dar....a murit!



Oare mai exista ingeri?

sâmbătă, 13 decembrie 2008

Plimbare pe gheata


Este iarna...cel putin teoretic pentru ca zapada inca nu si-a facut aparitia. Si cu toate acestea patinoarele din Bucuresti sunt pline de oameni de toate varstele care doresc sa grabeasca fulgii de zapada. E frumos...parca e cu totul alta lume. O alta atmosfera... .


Astazi, putini se mai gandesc la o plimbare alaturi de cei dragi, dar cei care totusi o fac nu au nimic de pierdut, ba dimpotriva! Iesirile la patinoar au devenit atat de populare in ultimii ani incat in fiecare an o noua locatie este inaugurata. Patronii acestor locatii pentru distractie stiu foarte bine sa-si puna in valoare afacerea, de aceea putine sunt patinoarele unde sa nu gasesti un magazin unde se vinde vin fiert sau un dj care sa intretina atmosfera pana la ultimul client. Toate acestea le putem gasi la preturi accesibile: in jur de 10-15 ron (pentru 1 ora jumate sau 2, in functie de patinoar), iar pentru cei ce nu detin o pereche de patine, pentru 10 Ron pot inchiria una. Personal, consider ca investitia nu merita. Mai bine va faceti un drum pana in hypermarketurile bucurestene si va procurati o pereche de patine(preturile incep chiar undeva in jurul sumei de 70 de Ron), iar cu ele va bucurati de nenumarate plimbari (si cazaturi dupa caz).:)


So....enjoy while it lasts!See you on ice!:)

vineri, 5 decembrie 2008

fulgi de zapada si...visare...



Atmosfera calda de iarna...fulgi de zapada, zapada din lumina felinarului de pe strada, patinoar, cizme imblanite, bulgari, prietenie, si anotimpul amintirilor si visarii(cel putin pentru mine:) ). Acestea ar fi elementele ce definesc spiritul iernii pentru mine...pacat ca acum lipsesc cu desavarsire...da...azi cred ca au fost pe putin 10 grade.






Imi lipseste mult iarna trecuta...foarte mult! Dc? pentru ca am petrecut-o alaturi de voi...m-ati acceptat si m-ati facut sa ma simt..well...EU! Un cuvant pe care il uitasem de mult... . Imi lipseste enorm atmosfera aceea calda pe care o simteam de fiecare data cand ne intalneam...chiar daca poate afara erau - 20 de grade! Stiu ca poate momentele alea nu vor mai reveni, dar...cu siguranta vor ramane intiparite in mintea mea...imagini...imagini superbe ca: zilele pe patinoar, rentzu interminabil, jeleuri, cora pantelimon, metrou "Costin Georgian", parcul de langa metrou, I.O.R, auchan si shaorma lui, serile in care va certati si va impacam, Craciun cu 'domnul broasca', revelion cu somn la gramada si sensibilitatea mea traditionala lui, ziua ta, a lui...si visare....muuuuulta visare! Toate astea au insemnat lumea...inceputul... pentru mine unul nou, poate pentru voi continuarea a ceea ce a fost, dar nu stiu daca astazi as fi ceea ce sunt daca nu as fi trecut prin perioada asta! Sincer...una dintre cele mai frumoase din viata mea!






Doar vreau sa imi amintesc mereu de:




"FIECARE CAUTA IUBIREA

SI FIECARE ARE O CALE A SA.

SI TOTI VISAM FERICIREA

PENTRU CA TOTI AVEM NEVOIE DE EA !

FIINDCA VIATA E AICI DOAR O DATA,

VREAU ACUM SA SIMT CA TRAIESC !

ZI DE ZI TRAIESC ASA CUM VREAU,

VIATA-I FRUMOASA CAND STII SA IUBESTI !

ZI DE ZI TRAIESC CUM IMI PLACE,

VIATA-I FRUMOASA ZI DE ZI DACA STII S-O TRAIESTI!"


luni, 1 decembrie 2008

spirite?...sau o lectie de viata?



Stau si ma gandesc...oare cate luni sunt de cand urmaresc serialul asta?...de fapt cred ca deja sunt ani! S-au facut ani de cand tot incerc sa fac rost de toate seriile...downloadari ce durau ore in sir, conexiuni intrerupte in ultimele minute...erau doar rezultate ale faptului ca nu gasisem siteu ce acum il consider "a blessing"(http://www.surfthechannel.com/ <--asta pentru cei obsedati de seriale tv..asa ca mine:D...pot spune ca este raiul devoratorilor de televiziune) Dupa ce v-am dat acest mic"hint", sa continui totusi cu ce am de spus...


"Ghost Whisperer"...da, exact! Obsesia mea de cativa ani incoace! E ciudat cum pentru mine un astfel de serial tv a devenit o lectie de viata in adevaratul sens al cuvantului! Pe langa faptul ca lumea spiritelor mi se pare fascinanta, iar aici nu este prezentata o povestioara despre fantomite care sperie copii in ajunul Holloweenului, ci fapte care se intampla intr-adevar intr-o oarecare masura. Chiar intr-un episod ce l-am vazut ieri am auzit ceva ce mi-a schimbat total conceptia despre "mitul cimitirelor"! Si mi se pare foarte logic:"Spiritele au nevoie de energie...deci asteapta-te sa le gasesti intr-un centru comercial, nu intr-un cimitir!" Destul de pertinent, nu-i asa? Ei bine, multe "adevaruri" de genul acesta am gasit in actiunile Melindei Gordon(J.L.Hewitt).


Lasand la o parte latura "fantomatica" a filmului, pot spune ca ceea ce impresioneaza cel mai mult sunt lectiile de viata pe care le ofera! Nu pot sa nu mentionez faptul ca personajele principale ale acestui serial(Melinda Gordon si Jim Clancy) vor ramane mult timp in postura de "cuplu perfect"(cel putin in viziunea mea).Si aici nu pot sa ma abtin de la a nu posta un citat semnat Melinda:


"He took a chance out of love and out of loyalty for the one that meant everything to him even tough he knows it doesn't make any sense...that's what love is! In case you were unsure..."--Melinda Gordon, Ghost Whisperer 4/8.


Serialul chiar are un "target" (si aici nu ma refer la faptul ca incearca sa ne demonstreze ca sufletele "earth-bound" exista si ca sunt printre noi mereu). Ma refer la faptul ca exista mereu situatii in care puterea de a ierta, de a iubi, de a merge mai departe ne sunt puse la incercare. Din pacate nu pot povesti aceste situatii pentru ca mi-ar lua pagini intregi si in fond nu asta este ideea... . Faptul ca o pelicula ma poate invata o groaza de lucruri ce pana acum le credeam doar o parte nesemnificativa a vietii(si nu e deloc asa), ma face sa-mi dau seama ca....:Da domne, mai exista filme ce merita vazute!


Si...in speranta ca v-am trezit macar un pic interesul...see you online!:D