vineri, 5 septembrie 2008

Don't Stop!...never stop!


E impresionant cum niste imagini, niste versuri, niste amintiri te pot face sa treci de la o emotie la alta...si de fiecare data cand vezi ca acel lucru pe care il cauti cu atata dorinta poate exista...sub imaginea altor persoane,dar ce mai conteaza??!! E acolo simti ca e atat de aproape de tine..si atunci visezi...visezi cu ochii deschisi ca poate intr-o zi va fi atat de aproape incat va ajunge sa fie palpabil. Nu te poti opri...numai valuri de sentimente te inunda, ochii iti sunt plini de lacrimi, iar zambetul de pe fata ta ia necontrolat drumul viselor....DA, exact despre asta vorbesc!Visele...poate cel mai frumos drum catre fericire, catre implinire!

Ele, visele, sunt cele ce pun bazele fericirii...iar atunci cand ceea ce au cladit este mistuit de minciuna...acea rivala cruda...atunci ele iau totul de la capat, construindu-si inca o data destinul.

De cele mai multe ori uitam sa visam! Uitam sa traim clipele din viata noastra ca si cum ar fi ultimele! Ne dorim atat de mult sa gustam din fericire incat uitam de lucrurile cu adevarat importante! Da...suna ciudat! De ce trebuie mereu sa alergam dupa fericire? De ce nu o lasam sa ne inunde? De ce ne gandim ca din moment ce minciuna ne-a doborat odata visele o va face si a2a oara? O va face...intr-adevar! Dar atunci cand se va opri din succesiunile ei crude?? Ce va fi?? Va fi sentimentul suprem, fericirea deplina...ceea ce noi nu am vrut sa lasam sa ne cuprinda datorita temerilor noastre... . Daca intalnim minciuna o data nu inseamna rutina...daca intalnim fericirea o data nu inseamna falsitate, ci libertate!

Oare cum e acolo? Oare cum e atunci? Oare cum va fi? Oare cand?...



Hai sa plutim


Hai sa zburam


Hai sa zambim


Hai sa visam


Hai sa traim


Si sa uitam


Hai sa iubim


Si sa iertam!!...

Niciun comentariu: