marți, 29 iulie 2008

doar eu...




Eu...despre mine pot sa spun ca sunt un om extrem de visator...niciodata nu imi gasesc locul... trebuie sa visez mai departe,sa gasesc noi cai de a-mi organiza gandurile... . Pentru mine meditatia este ceva vital,nu cred ca as putea sa vad viata la fel fara acele clipe in care sunt numai eu si gandul...

De la viata...ce imi doresc de la viata este sa imi arate toate fetele ei...sa o vad asa cum este,fara retusari si fara masti...chiar daca uneori pare greu sa suporti etapele grele la care te supune,acestea iti sunt date doar pentru a te invata... .Incerc sa iau ce e mai bun din fiecare persoana ce o intalnesc ,chiar daca uneori acea persoana imi produce mari dezamagiri, am incetat sa mai port resentimente...vreau sa vad ce are de oferit fiecare,cum gandeste si care sunt conceptiile sale, de aceea incerc mereu sa-i intreb pe cei din jurul meu ce parere au despre un anumit lucru,o anumita fapta,chiar si despre mine si felul in care ma comport. Sunt genul de om care se ataseaza foarte repede de o persoana daca aceasta ii arata minimum de afectiune si respect. Poate e un defect de-al meu...poate unii profita de asta...sau poate nu... . Am incetat sa mai judect aspectele exterioare si faptele unui om...am descoperit cu stupoare ca exteriorul poate fi atat de diferit de interior!... si ca unii oameni,inclusiv eu, isi arata adevarata infatisare doar persoanelor ce considera ca merita sa o afle!Ceea ce sunt cand se afiseaza in public si faptele pe care le comit,una mai neobisnuita ca cealalta,sunt doar un invelis,o suprafata uneori greu,alteori usor de indepartat... totul sta in sufletul omului si in modul in care acesta gandeste!

De la prieteni...imi doresc sa fie acolo pentru mine exact atat cat sunt si eu pentru ei! Si daca sentimentele pe care le am eu pentru ei sunt reciproce atunci ceea ce am scris mai sus se subintelege!

De la mine... as vrea sa pot sa-mi ating propriile scopuri...sa am sanatatea necesara si longevitatea de care am nevoie pentru a cunoaste cat mai mult! Oricum...principalele lucruri fara de care nu as putea face nimic sunt: SANATATEA si IUBIREA(deci,implicit FERICIREA)!

Sper sa va placa ce scriu eu aici, iar daca nu imi cer scuze ca v-am rapit din timp cu vorbele mele!p.s. ce am scris aici nu este tot ce am de spus despre mine...poate...undeva pe parcursul a ceea ce o sa scriu voi mai insera cateva pasaje stil "about me...".cam atat deocamdata.enjoy...

Un comentariu:

Anonim spunea...

ai dreptate ca exista o diferenta mare intre interior si exterior si ca multi dintre noi isi arata adevarata fata doar celor apropiati! dar cu timpul invatam sa nu ne mai temem ca am putea fi judecati sau neintelesi - asta incepe sa nu mai conteze - si putem si noi insine, sinceri in fiecare clipa! bine ai venit in 'blogosfera' :)