joi, 4 februarie 2010

Din nou...eu !


Nu am mai scris de mult ceva aici...si desi suna ciudat: n-am mai scris de anul trecut. Ce pot sa spun...pentru prima data dupa mult timp, ...nu mai am timp. Si e bine ! E mult prea bine ! Iubesc si iubesc sa nu am timp de nimic !

Revin pe propria mea pagina de "plangeri si observatii" cu un fapt trist pentru noi toti: sesiunea ! Dupa un semestru de facultate "cu prestigiu", am ajuns sa descopar diferitele fatade pe care le poate avea un student de Bucuresti ( mai precis de A.S.E.)...

Pana sa inceapa sesiunea toata lumea se arata indiferenta in fata faptului ca restantele sunt un eveniment cat se poate de plauzibil. Reactii ca : " Eh si ce? E o restanta !", "Ce are daca tot trec?" sau "Nu mi-am invatat nimic. N-am chef." erau tot mai frecvente in perioada precedenta sesiunii.... Numai ca odata cu inceperea examenelor majoritatea studentilor respectabili ai Academiei de Studii Economice din Bucuresti , Piata Romana & co. s-au transformat in niste ulii in stare de orice sacrificiu pentru un punct in plus la examen(ultima reactie citata ramane valabila si in cazul celor cu media 10 pe linie, fiind inca o dovada a ipocriziei studentesti). Toata fericirea precedenta legata de "viata de student" dispare o data cu spiritul de competitie. Da, e o competitie acerba ! Nimeni nu mai e prieten cu nimeni, toti sunt dusmani cand vine vorba de note... . Ba mai mult unii folosesc diverse metode de intimidare si de injosire a "inamicului", precum : statusuri de mess de genul: "vai cat de tare sunt eu, nici nu se simte sesiunea asta!" sau " Vai , dar ce ai asteptat tot anul?? Tu chiar crezi ca vei invatat ceva acum??(inaptule)"

Povestea asta ar putea continua la nesfarsit cu diferite tehnici si metode de "a invinge" , de a avea suprematie asupra "lecturii", cu alte cuvinte de "a pupa in cur sistemul", dar ma gandesc cu placere la finalul facultatii cand se va vedea intr-adevar cine a procedat bine si cine nu.:)


Si ca sa termin intr-o nota melancolica, am sa citez fosta 8 D : "Bafta retardatiloooooooooor!:x"

Niciun comentariu: