luni, 4 mai 2009

Hush Hush darlin'...

Astazi este o zi in care am ales sa nu spun unele lucruri ce poate trebuiau spuse. De asta am melodia pe repeat de ceva vreme. Cateodata linistea spune mai mult decat 1000 de cuvinte!:)

5 comentarii:

Thavi spunea...

Eu nu pot sa vad videoclipul asta. "This video is not available in your country or domain."

ania spunea...

eu kutam sa-ti rasp la tn p blog da spar k nu merge:|la fel cum nici comm astea nu mi-au aparut pana azi...nu stiu c s intampla cu video la tine. E "No doubt-Don't speak"...si app dak poti sa explici c ai vrut sa zici in comm anterior si pt blonzimea mea ar fi super:D thaaanks!

Anonim spunea...

adooor melodia asta ;x
bdw..scrii foarte frumos:) keep up with the good work

http://supadepui.wordpress.com

ania spunea...

merci frumos:)...am observat k si u ai o repulsie fata de don'soara alice...welcome to the club:))

Anonim spunea...

Nu neaaparat repulsie. Cred ca e una din victimele crizei financiare. Daca job`ul pe care il are nu e bun, a zis sa se duca la un casting, l-a luat si a ajuns sa faca bani frumosi pe..un rahat. Fix un rahat. Sunt scurt-metraje, clip-uri, cum vrei tu sa le zici, care par a fi facute de mana a2a. Astfel de clipuri gasesti pe youtube la nu stiu cati americani care vorbesc in fata camerei video despre tot felul de bullshit-uri. Acum ca am descoperit si noi cum sa ne filmam, am vazut-o pe una cu paru` verde si zicem ca e super tare, cand de fapt, noi suntem foarte in urma in comparatie cu ceea ce se intampla peste granite, in general. Un post probabil prea lung. Scuze, dar nu m-am putut abtine:D

http://supadepui.wordpress.com
P.S. Nu stiu de ce merge sa postez comentarii doar cu anonim. Asta mi se intampla doar pe blogspot.Damn it!