sâmbătă, 28 noiembrie 2009

joi, 26 noiembrie 2009

hai sa fim penibili !

De fiecare data cand vad personajul asta la televizor "ma apuca ficatu'"( ® cabral). Bineinteles vorbesc despre majestatea sa Dudu cu cap de fier. Stau , ma uit si ma gandesc cum de exista asemenea specimene... dupa ce mi se face greata bine, ma apuca rasul ca altceva nu-mi inspira aceasta sursa suprema de inteligenta!


Dupa ce s-a gandit omul mult pana sa ne lumineze in ceea ce priveste noile tendinte ( sau 'tendinti mai precis), a inteles omu ca niste mici schimbari la mufa de genul: suvite roz, codite afro, gene false si un pensat extrem de prost n-ar strica. Ce poti sa-i ceri unui copil care apare la televizor in chiloti rosii cu inscriptia " FITZE" scrisa bineinteles din blaniTZa ca altfel nu se putea, si cu o "pereche" de cizme, una cu respectiva blaniTZa si cealalta din lac?!

Citez: Cat mai CIO-BA-NESC posibil !

Doar atat !

Pur si simplu 24 noiembrie si atat !

sâmbătă, 7 noiembrie 2009

But still...

Tocmai am citit un post de pe blogul unei prietene si m-am intristat complet desi stiam povestea...poate si faptul k respectivul post avea atasata melodia ce o am pe repeat de azi-dimineata a avut de-a face cu ceea ce simt... . Nu pot sa ma simt altfel tocmai pentru ca stiu ca are dreptate !...

Uneori pare ca Dumnezeu ia de langa noi numai persoane ce stiu sa se bucure de viata, ce ne ofera noua si nu numai,linistea sufleteasca de care uneori avem atat de multa nevoie. Nu am cunoscut persoana in cauza, dar vazand pozele cu ea, mi-am dat seama ca ceea ce era scris despre ea nu avea cum sa nu fie adevarat ! Nu are cum sa ma intristeze faptul ca vad cum o persoana ce avea toata viata inainte, ajunge sa o paraseasca...mult prea repede... .

In momente de genul asta iti dai seama ca viata trebuie traita cat mai intens, fara sa ne facem prea mult timp pentru regrete! Trebuie sa invatam sa punem in balanta anumite lucruri inainte sa facem un lucru de care poate mai tarziu ne va parea rau ca l-am facut! Trebuie sa invatam sa pretuim ce avem, atata timp cat mai avem acel ceva!...

Despre noi...sa invatam sa fim mai putin egoisti! Despre ea...Dumenezeu sa o odihneasca!...