luni, 19 octombrie 2009

The new oldies

Astazi am simtit nevoia sa-i ascult pe baietii astia. Nu i-am mai ascultat de ceva vreme si am zis sa dau un shuffle prin discografie. Melodia asta mi-a atras atentia:

luni, 12 octombrie 2009

Summer of 2009 2 (the conclusions)

Am promis ca voi reveni cu amintiri din vara lui 2009...si cu ventilatorul in pioneze, incep sa trag niste concluzii:
Concluzia nr.1: A fost cea mai ciudata vacanta din viata mea !...Dar, pe de alta parte a fost si cea mai trista !... Am pierdut multe persoane ce credeam ca imi vor fi alaturi mai mult timp. Dupa cum spune si zicala: Cand ii dai omului un deget, iti ia toata mana. Asa ca la sfarsitul acestei "minunate" veri am hotarat sa nu mai "dau atatea degete" ! Am gasit de curand un quote care mi-a placut foarte mult si mi se pare mai mult decat adevarat : "Never turn your back on your friends ! That's the best target !" Pentru cativa asa-zisi prieteni ce si-au adus aminte "subit" dupa cateva zile ca a fost si ziua mea cred ca e perfecta. ... Va multumesc dragii mei(pentru scuze, nu pentru altceva. Si stiu ca suna urat, dar am adunat o colectie impresionanta de scuze penibile zilele astea...dar le pastrez...mai rad si eu din cand in cand.).

Concluzia nr.2: Nu pleca niciodata in concediu cu persoane cu care nu ai apucat inca sa convietuiesti ! Conform unui spectacol Deco Cafe: "S-ar putea sa te doara !" ( cunoscatorii stiu la ce ma refer).

Concluzia nr. 3(chiar daca e post-vacanta): Se poate sa ai si colegi ok. Se poate sa convietuiesti cu oameni ! Si aici ma refer la grupa 311. Si ca sa nu termin acest post in nota pesimista cu care am inceput, un mic mesaj pentru voi: N-AU MA FATZA DE GRUPA NOASTRA !! :))