sâmbătă, 21 august 2010

From now on...


"From now on"...mereu am avut fraza asta intiparita in minte... nu conta despre ce era vorba. Mereu am invatat din propriile greseli si e u lucru cu care ma mandresc ! Am avut momente in care am tolerat prea multe. Well, asa ma simt si acum.... E ciudat sa ma gandesc la faptul ca o simpla discutie poate ajunge la aruncarea unor cuvinte grele... . Asta nu ! Asta nu sunt dispusa sa accept indiferent de persoana in cauza. Uneori am fixatiile mele, dar incerc sa nu insult persoana de langa mine, mai ales cand motivul discutiei este unul banal si stupid.... .

Un alt " From now on" pe care il am in minte este....nu incerca sa schimbi o persoana, pentru ca nu vei reusi niciodata sa o faci...schimba-ti tu viata prin a merge mai departe!...cateodata mai departe de persoana respectiva. Nu te astepta ca cineva sa se schimbe pentru tine! Nu o va face...sau poate o va face , insa numai la suprafata. Nu tine! Nu ma simt centrul universului ca cineva sa se schimbe pentru mine! Nu ma cred cea mai importanta persoana ! Doar ca...atunci cand te respect, respecta-ma si tu pe mine! Nu cer nimic mai mult decat sa-mi platesti cu aceeasi moneda !

Poate acestea sunt printre putinele motive din cauza carora nu mai cred in sentimente puternice. Nu mai cred de mult... . Nu mai cred in nimic mai mult decat in sentimentele oferite de propria familie, desi sunt si ele foarte rare... . De fapt asta era: Am incetat sa mai cred...!